Artifort bank stofferen Rotterdam

Artifort bank stofferen Rotterdam Heerlijk op de bank ploffen na een dag werken, uw favoriete serie opzetten, lekkere snack erbij: van vele Nederlanders is het hun favoriete moment van de dag. En wij kunnen ons alleen maar inbeelden dat dat op zo’n mooie Artifort bank alleen nog maar beter is! Het Nederlandse topmerk Artifort is misschien wel het meest bekend vanwege de sprekende kleuren en moderne vormen van echte Hollandse topkwaliteit. Helaas kan jarenlang gebruik zich kenbaar maken in de stof van de bank. Het zou echter zonde zijn om afscheid te moeten nemen van uw geliefde bank. Kies er daarom voor om uw Artifort bank in Rotterdam te laten stofferen en bekleden. Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor ambachtelijke en kwalitatieve stofferingen.

Hoe gaat het stoffeerproces in z’n werk?

Natuurlijk wilt u dat de nieuwe stof voor uw bank precies past bij uw smaak en uw wensen. Bij Stoffeerderij Rhoon heeft u de keuze uit diverse stoffen uit ons uitgebreide assortiment. Of u nu een effen stof wil of een printje of een felle kleur tegenover een zachte kleur, u vindt het bij ons. Heeft u de perfecte stof voor uw ‘nieuwe’ bank gevonden? Dan gaan we aan de slag. Wij halen de originele stof van het meubel en kijken of er beschadigingen aan het frame zijn die gerepareerd kunnen worden. Ook worden de zitkussens opgedoft met nieuwe vulling. Vervolgens wordt het meubel op nauwkeurige wijze bekleed met de stof van uw keuze.

Stoffeerderij Rhoon staat voor u klaar om uw Artifort bank in Rotterdam te stofferen en te bekleden!

Wilt u uw Artifort bank in Rotterdam laten stofferen en bekleden door een professional? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw meubel met de grootste aandacht en passie wordt gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk genieten van uw Artifort bank, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)