Artifort herstofferen

Artifort herstofferen

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige stoel of bank van Artifort? En is deze na vele jaren zitplezier niet meer zo mooi als eerst? Gelukkig hoeft u geen afscheid te nemen van uw favoriete zitmeubel. Bij Stoffeerderij Rhoon bent u namelijk aan het juiste adres voor het ambachtelijk en kwalitatief herstofferen van uw Artifort meubels!

Over Artifort

Opgericht in Maastricht in 1890, inmiddels wereldberoemd en toonaangevend op het gebied van tijdloze designmeubels van de beste kwaliteit. Van duizenden Nederlandse woonkamers tot het Museum of Modern Art in New York en het Centre Pompidou in Parijs, de invloed van dit topmerk is wijdverspreid. In de collectie van Artifort vindt u veelal zitmeubilair in sprekende kleuren en moderne vormen. Van deze meubels van topkwaliteit kunt u nog jarenlang genieten, zowel van het zitcomfort als de uitstraling!

Wij herstofferen uw Artifort meubels met liefde en vakmanschap

Artifort is meubilair dat kwalitatief helemaal in orde is. De meubels gaan levenslang mee en worden in vele gevallen zelfs doorgegeven op generatie. Echter kan het veelvuldig gebruik zich vertalen in versleten stoffering. Dit is natuurlijk zonde van uw mooie Artifort meubel, maar met de service van Stoffeerderij Rhoon kunt u binnen de kortste keren weer genieten van een prachtig en comfortabel meubel.

Heeft u een meubel dat toe is aan een nieuwe look?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!