Schuitema herstofferen

Schuitema herstofferen

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige stoel of bank van het art deco merk Schuitema? Hoewel de zitmeubels van Schuitema lang meegaan, kan het zijn dat de stoffering na een aantal jaar minder mooi begint te worden. Omdat het tegenwoordig niet makkelijk is om een origineel Schuitema meubel aan te schaffen, zou het zonde zijn om afscheid te moeten nemen van uw geliefde stoel of bank. Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor het ambachtelijk en kwalitatief herstofferen van uw Schuitema meubels!

Over Schuitema 

De meubelen van Frits Schuitema zijn al decennialang populair onder kunstzinnig publiek. Zijn ontwerpen, in de kenmerkende Jugendstil en art deco stijl, zijn echte blikvangers in ieder interieur. De jaren twintig-kleuren en vormen hebben nog altijd een bijzondere uitstraling, en het is dus zeker geen wonder dat deze meubelen zo geliefd zijn! De meubelfabriek van Schuitema heeft echter zijn deuren in 2013 gesloten, waardoor het vinden van een nieuw Schuitema-zitmeubel een lastige opgave kan zijn. Laat daarom uw banken of stoelen van Schuitema herstofferen.

Waarom uw Schuitema meubel laten herstofferen door Stoffeerderij Rhoon?

De meubelen van Schuitema hebben een hele eigen uitstraling. Wanneer u het meubel laat herstofferen, wilt u natuurlijk wel dat deze uitstraling behouden blijft. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan stoffen, zit er altijd wel iets bij dat perfect op uw smaak en op het meubel aansluit. Met ambachtelijke en nauwkeurige werkwijzen en methoden zorgen wij ervoor dat de stof netjes op de stoel of bank wordt aangebracht. Ook kunnen we andere reparaties aan de stoel of bank uitvoeren, zoals het opvullen van kussens of het restaureren van het hout. Zo zorgt Stoffeerderij Rhoon ervoor dat u binnen de kortste keren weer kunt genieten van uw prachtige Schuitema-zitmeubel!

Heeft u een meubel dat toe is aan een nieuwe look?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!