Leolux herstofferen

Leolux herstofferen

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige stoel of bank van Leolux? Hoewel de zitmeubels van Leolux lang meegaan, kan het zijn dat de stoffering van uw zitmeubel na jarenlang zitplezier gebreken gaat vertonen. Of u bent uitgekeken op de stof of het printje van de stof. Het zou dan zonde zijn om afscheid te moeten nemen van uw geliefde stoel of bank. Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor het ambachtelijk en kwalitatief herstofferen van uw Leolux meubels!

Over Leolux 

Leolux is in 1934 opgericht in Venlo, Nederland, en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende meubelfabrieken in Europa. Vele meubelen en collecties hebben internationale prijzen gewonnen voor hun innovatieve ontwerpen, vormen en kleuren. Bent u dan ook de trotse eigenaar van een Leolux zitmeubel? Hou vast en laat uw Leolux meubel herstofferen door Stoffeerderij Rhoon.

Stoffeerderij Rhoon herstoffeert uw Leolux meubel voor u!

Onze smaak verandert voortdurend. Het is dan ook logisch dat u een bepaalde stof nu niet meer mooi vindt, terwijl u een aantal jaren geleden al uw zitmeubilair in die stof hebt uitgekozen. Een nieuwe inboedel kopen zou vervolgens wel heel rigoreus zijn, en bovenal ook duur. Kies daarom voor het herstofferen van uw Leolux meubel door Stoffeerderij Rhoon. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan stoffen, zit er altijd wel iets bij dat perfect op uw nieuwe smaak aansluit. Vervolgens gaan wij op ambachtelijke wijze aan de slag met het herstofferen van uw stoel of bank, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van een comfortabel én prachtig meubel.

Heeft u een meubel dat toe is aan een nieuwe look?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!