Artifort herstofferen Poortugaal

Artifort herstofferen Poortugaal Bent u de eigenaar van een mooi zitmeubel van het Nederlandse topmerk Artifort? Opgericht in Maastricht in 1890, inmiddels wereldberoemd en toonaangevend op het gebied van tijdloze designmeubels van de beste kwaliteit. Het kan echter wel zo zijn dat de stoffering van uw zitmeubel na jarenlang zitplezier gebreken gaat vertonen. Of misschien bent u uw interieur een frisse look aan het geven en past de huidige stof van uw meubel daar niet tussen. In beide gevallen zou het zonde zijn om afscheid te moeten nemen van uw geliefde stoel of bank. Kies er daarom voor om uw Artifort meubels in Poortugaal te laten herstofferen! Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor het ambachtelijk en kwalitatief herstofferen van uw Artifort meubels.

Hoe gaat het herstofferen in zijn werk?

De Artifort-collectie bestaat uit zitmeubilair in sprekende kleuren en moderne vormen van echte Hollandse topkwaliteit. U kunt nog jarenlang genieten van uw Artifort-meubels, maar het kan zijn dat de stof niet meer op z’n mooist is. Hou vast en laat uw Artifort meubel in Poortugaal herstofferen. Als eerst wordt de originele stof van het meubel gehaald. Vervolgens wordt er gekeken of er beschadigingen aan het frame zijn die gerepareerd kunnen worden en worden de zitkussens opgedoft met nieuwe vulling. Vervolgens wordt het meubel op nauwkeurige wijze bekleed met de stof van uw keuze. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan stoffen, zit er altijd wel iets bij dat perfect bij uw smaak en wensen aansluit.

Stoffeerderij Rhoon staat voor u klaar om uw Artifort meubels in Poortugaal te herstofferen

Wilt u uw Artifort meubel in Poortugaal laten herstofferen door een professional? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw meubel met de grootste aandacht en passie wordt gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk genieten van uw Artifort bank of stoel, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)