Artifort stoel stofferen Rhoon

Artifort stoel stofferen Rhoon Het Nederlandse topmerk Artifort is misschien wel het meest bekend vanwege de sprekende kleuren en moderne vormen van echte Hollandse topkwaliteit. Geen wonder dat u met veel plezier van uw Artifort-eetkamerstoelen of fauteuils gebruik maakt! Helaas kan jarenlang gebruik zich kenbaar maken in de stof van de stoelen. De kleur vervaagt of er ontstaan kale plekken. Of misschien past de stoffering van de stoel inmiddels niet meer bij uw interieur en uw stijl. In beide gevallen zou het zonde zijn om afscheid te moeten nemen van uw geliefde stoel(en). Kies er daarom voor om uw Artifort stoel in Rhoon te laten stofferen en bekleden. Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor ambachtelijke en kwalitatieve stofferingen.

Het stoffeerproces

Het stofferen en bekleden van een Artifort stoel in Rhoon is een nauwkeurige klus. Het is dan ook belangrijk dat u uw Artifort-stoel uit handen geeft aan een professional met verstand van zaken en een uitgebreid assortiment aan stoffen. Natuurlijk kunt u eerst op uw gemak alle stoffen bekijken. Wanneer u de perfecte stof voor uw stoel hebt gekozen, wordt de originele stof van het meubel gehaald. Vervolgens wordt er gekeken of er beschadigingen aan het frame zijn die gerepareerd kunnen worden en worden de zitkussens opgedoft met nieuwe vulling. Vervolgens wordt het meubel op nauwkeurige wijze bekleed met de stof van uw keuze. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan stoffen, zit er altijd wel iets bij dat perfect bij uw smaak en wensen aansluit!

Laat uw Artifort stoel in Rhoon stofferen en bekleden door Stoffeerderij Rhoon!

Wilt u uw Artifort stoel in Rhoon laten stofferen en bekleden door een professional? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw meubel met de grootste aandacht en passie wordt gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk genieten van uw Artifort stoel, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)