Bankstel stofferen Schiedam

Bankstel stofferen Schiedam Heeft uw bank na jarenlang veelvuldig gebruik inmiddels gebruikssporen gekregen? Of vindt u de bank niet meer mooi staan in uw interieur? Helaas is de aanschaf van een nieuwe bank redelijk aan de prijs, en daarnaast zal een nieuwe bank nooit zo lekker zitten als uw huidige! Kies er daarom voor om uw bankstel in Schiedam opnieuw te laten stofferen. Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor het ambachtelijk en kwalitatief herstofferen van al uw meubels, inclusief uw bankstel. Zo kunt u er bij ons vanuit gaan dat de nieuwe stoffering van uw bankstel vervolgens nog jarenlang mee zal gaan – jarenlang zitplezier gegarandeerd.

Het stoffeerproces van uw bankstel

De hele bedoeling van herstofferen is om ervoor te zorgen dat uw bankstel nog jaren in de woonkamer kan staan, zónder dat de kosten ervan de spuigaten uitlopen. Wanneer u ervoor kiest om uw bankstel in Schiedam te laten stofferen, zorgen wij ervoor dat u uw bank weer als nieuw terugkrijgt. Als eerst wordt de originele stof van de bank gehaald en wordt er gekeken of er beschadigingen aan het frame zijn die gerepareerd kunnen worden. Ook worden de zitkussens opgedoft met nieuwe vulling. Vervolgens wordt het meubel op nauwkeurige wijze bekleed met de stof van uw keuze. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan stoffen, zit er altijd wel iets bij dat perfect bij uw smaak en wensen aansluit!

Stoffeerderij Rhoon staat voor u klaar om uw bankstel in Schiedam met passie te stofferen

Wilt u uw bank in Schiedam laten stofferen door een echte ambachtelijke vakman? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw meubel met de grootste aandacht en passie wordt gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw geliefde bank, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)