Bootkussens stofferen Zwijndrecht

Bootkussens stofferen Zwijndrecht Bootkussens – zeker de bootkussens buiten op het dek – krijgen veel te verduren. In tegenstelling tot bankstellen en eetkamerstoelen worden bootkussens sneller vies en komen vaker in contact met vies (zout) water. Het is dus niet zo vreemd dat uw kussens door de jaren heen wat gebruikssporen laten zien, maar het kan u wel dwars zitten. Uw boot is immers uw trots! In plaats van een investering in gloednieuwe bootkussens, kunt u ook ervoor kiezen om uw originele kussens te laten herstofferen. Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor het ambachtelijk en kwalitatief stofferen van al uw meubels in Zwijndrecht , inclusief uw bootkussens. Jarenlang zitplezier gegarandeerd!

Onze werkwijze

Bij het stofferen van bootkussens in Zwijndrecht is het belangrijk dat de nieuwe stof goed bestand is tegen water en vuil. Daarom vindt u in ons uitgebreide assortiment aan stoffen ook een aantal waterdichte of -afstotende stoffen die perfect zijn voor de stoffering van bootkussens. Er zit altijd wel iets voor u bij! Wanneer u ervoor kiest om uw bootkussens in Zwijndrecht te laten stofferen met de stof van uw keuze, zorgen wij ervoor dat u uw kussens weer als nieuw terugkrijgt. Als eerst wordt de originele stof van de kussens gehaald en worden ze opgedoft met nieuwe vulling. Vervolgens wordt het meubel op nauwkeurige wijze bekleed met de stof van uw keuze. Na de afwerking zijn de kussens weer klaar voor gebruik en bestand tegen de wilde wateren.

Stoffeerderij Rhoon staat voor u klaar om uw bootkussens in Zwijndrecht met passie te stofferen

Wilt u uw bootkussens in Zwijndrecht laten stofferen door een echte ambachtelijke vakman? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw kussens met de grootste aandacht en passie worden gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw geliefde bootkussens, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)