Caravankussens stofferen Ridderkerk

Caravankussens stofferen Ridderkerk In uw caravan staan gezelligheid en comfort natuurlijk centraal. Het is een plek waar u écht tot rust kunt komen en kunt ontsnappen aan de sleur van het dagelijks leven. Wees dan ook niet terughoudend om geld te stoppen in uw caravaninterieur! Zien uw caravankussens er dan ook niet meer zo mooi uit na jarenlang zitplezier? In plaats van een investering in gloednieuwe caravankussens – vaak erg duur, omdat ze op maat gemaakt moeten worden – kunt u ook ervoor kiezen om uw originele kussens te laten herstofferen. Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor het ambachtelijk en kwalitatief stofferen van uw caravankussens in Ridderkerk en omstreken.

U kiest uw perfecte stof uit, wij doen de rest

Bij Stoffeerderij Rhoon vinden we het belangrijk dat u een stof kunt vinden die bij al uw wensen past. Zowel qua stof zelf als bijvoorbeeld de kleur, print en afwerking. Daarom vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan stoffen van de mooiste en beste kwaliteit. Er zit altijd wel iets voor u bij! Wanneer u ervoor kiest om uw caravankussens in Ridderkerk te laten stofferen met de stof van uw keuze, zorgen wij ervoor dat u uw kussens weer als nieuw terugkrijgt. Als eerst wordt de originele stof van de kussens gehaald en worden ze opgedoft met nieuwe vulling. Vervolgens worden de kussens op nauwkeurige wijze bekleed met de stof van uw keuze. Kortom: u kiest de perfecte stof uit, en wij doen de rest!

Stoffeerderij Rhoon staat voor u klaar om uw caravankussens in Ridderkerk met passie te stofferen

Wilt u uw caravankussens in Ridderkerk laten stofferen door een echte ambachtelijke vakman? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw kussens met de grootste aandacht en passie worden gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw geliefde caravankussens, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)