Leolux bank stofferen Barendrecht

Leolux bank stofferen BarendrechtOp de bank komt u pas écht tot rust. Dag in, dag uit. Hoewel de banken van Leolux van absolute Nederlandse topkwaliteit zijn, zal veelvuldig gebruik toch zichtbaar zijn op de stoffering van de bank. Misschien ontstaan er kale plekken, of vervaagt de kleur op de plek waar u altijd zit. Het is echter zonde om dan maar meteen een nieuwe bank aan te schaffen – grote kans dat het comfort van uw Leolux bank onvervangbaar is geworden! Kies er daarom voor om uw Leolux bank in Barendrecht te laten stofferen en bekleden met een nieuwe stof. Hiervoor bent u bij Stoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. De ambachtelijke werkwijze en het bekleden van uw Leolux bank in met de mooiste stoffen uit ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat de Leolux-uitstraling en kwaliteit nog jaren behouden blijft.

Ambachtelijk stofferen gebeurt zó

Vele meubelen en collecties van Leolux hebben internationale prijzen gewonnen voor hun innovatieve ontwerpen, vormen en kleuren. Het zou dan ook zonde zijn als de originele uitstraling van uw bank verloren gaat. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan stoffen, zit er altijd wel iets bij dat perfect bij uw smaak en wensen aansluit! Vervolgens wordt de originele stof van het meubel gehaald en gekeken of er beschadigingen aan het frame zijn die gerepareerd kunnen worden. Ook worden de zitkussens opgedoft met nieuwe vulling. Daarna wordt het meubel op nauwkeurige wijze bekleed met de stof van uw keuze.

Uw Leolux bank in Barendrecht laten stofferen en bekleden door Stoffeerderij Rhoon?

Wilt u uw Leolux bank in Barendrecht laten stofferen en bekleden door een professional? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw meubel met de grootste aandacht en passie wordt gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk genieten van uw Leolux bank, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)