Leolux herstofferen Poortugaal

Leolux herstofferen Poortugaal Bent u de trotse eigenaar van een prachtige stoel of bank van het Nederlandse topmerk Leolux? Hoewel de zitmeubels van Leolux over het algemeen een lange levensduur hebben, kan het zijn dat de stoffering van uw zitmeubel na jarenlang zitplezier gebreken gaat vertonen. Of misschien bent u uw interieur een frisse look aan het geven en past de huidige stof van uw meubel daar niet tussen. In beide gevallen zou het zonde zijn om afscheid te moeten nemen van uw geliefde stoel of bank. Kies er daarom voor om uw Leolux meubels in Poortugaal te laten herstofferen! Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor het ambachtelijk en kwalitatief herstofferen van uw Leolux meubels.

Het stoffeerproces

Leolux is in 1934 opgericht in Venlo, Nederland, en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende meubelfabrieken in Europa. Vele meubelen en collecties hebben internationale prijzen gewonnen voor hun innovatieve ontwerpen, vormen en kleuren. Bent u dan ook de trotse eigenaar van een Leolux zitmeubel? Hou vast en laat uw Leolux meubel in Poortugaal herstofferen. Als eerst wordt de originele stof van het meubel gehaald. Vervolgens wordt er gekeken of er beschadigingen aan het frame zijn die gerepareerd kunnen worden en worden de zitkussens opgedoft met nieuwe vulling. Vervolgens wordt het meubel op nauwkeurige wijze bekleed met de stof van uw keuze. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan stoffen, zit er altijd wel iets bij dat perfect bij uw smaak en wensen aansluit.

Uw Leolux meubel in Poortugaal laten herstofferen door Stoffeerderij Rhoon?

Wilt u uw Leolux meubel in Poortugaal laten herstofferen door een professional? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw meubel met de grootste aandacht en passie wordt gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk genieten van uw Leolux bank of stoel, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)