Leolux stoel stofferen Ridderkerk

Leolux stoel stofferen Ridderkerk Heeft u een eetkamer met daarin een stel stoelen van het Nederlandse topmerk Leolux? Na jarenlang eetplezier op deze stoelen, kan het zijn dat de stoffering van de stoel gebreken gaat vertonen. Ditzelfde geldt misschien ook wel voor uw favoriete fauteuil in de woon- of slaapkamer. Het is dan ontzettend zonde van uw Leolux stoel om deze volledig te vervangen. Kies er daarom voor om uw Leolux stoel in Ridderkerk te laten stofferen en bekleden met een nieuwe stof! Bij Stoffeerderij Rhoon bent u aan het juiste adres voor het ambachtelijk herstofferen van uw Leolux stoelen met de mooiste stoffen.

Hoe gaan wij aan de slag met het stofferen van uw stoel?

Vele meubelen en collecties van Leolux hebben internationale prijzen gewonnen voor hun innovatieve ontwerpen, vormen en kleuren. Het zou dan ook zonde zijn als de originele uitstraling van uw stoel verloren gaat. Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment aan diverse soorten stoffen waar u uit kan kiezen. Of u nu een printje wilt of een effen kleur, een neutrale of een felle kleur: wij hebben het in huis. Vervolgens wordt de originele stof van het meubel gehaald en gekeken of er beschadigingen aan het frame zijn die gerepareerd kunnen worden. Ook worden de zitkussens opgedoft met nieuwe vulling. Daarna wordt het meubel op nauwkeurige wijze bekleed met de stof van uw keuze. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan stoffen, zit er altijd wel iets bij dat perfect bij uw smaak en wensen aansluit!

Uw Leolux stoel in Ridderkerk laten stofferen en bekleden door Stoffeerderij Rhoon?

Wilt u uw Leolux stoel in Ridderkerk laten stofferen en bekleden door een professional? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw meubel met de grootste aandacht en passie wordt gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk genieten van uw Leolux stoel, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)