Stoffeerderij Barendrecht

Stoffeerderij BarendrechtDuurzaamheid komt steeds hoger op onze agenda te staan. Daarom kijkt men steeds meer naar alternatieven voor het alsmaar opnieuw consumeren van goederen. Eén zo’n alternatief is het opnieuw laten stofferen van meubels die eruitzien alsof ze hun beste tijd inmiddels gehad hebben. Met de nadruk op ‘eruitzien’, want vaak is er verder niets mis met deze meubels. Het zou toch zonde zijn om deze meubels de deur te wijzen? In plaats daarvan kunnen wij uw meubels ophalen en deze in onze werkplaats in een nieuw jasje steken. Dat is niet alleen duurzamer dan nieuwkoop, maar ook nog eens vele malen goedkoper! Kortom: bent u op zoek naar een goede stoffeerderij in Barendrecht en omstreken, dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres!

De werkzaamheden van Meubelstoffeerderij Rhoon in Barendrecht

Stoffeerderij Rhoon voert al jaar en dag diverse werkzaamheden uit voor klanten in Barendrecht tot ver daarbuiten. Dankzij onze uitgebreide klantenkring zijn wij in aanraking gekomen met uiteenlopende werkzaamheden, waardoor geen opdracht te gek is voor ons. Ieder meubel dat wij stofferen, wordt met grote nauwkeurigheid en vooral een flinke dosis passie onder handen genomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bankstellen, stoelen en fauteuils, maar ook boot- en caravankussens behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Als meubelstoffeerderij in Barendrecht zijn we het allemaal al eens tegengekomen, en met ons uitgebreide assortiment aan stoffen hebben wij elk project met genoegen kunnen afronden. Klanten blij maken met kwaliteit, vakmanschap én een leuke stof: dat is waar wij voor gaan.

Meubelstoffeerderij Rhoon: de ambachtelijke stoffeerderij in Barendrecht en omstreken

Wilt u uw meubels in laten stofferen door een echte ambachtelijke stoffeerderij in Barendrecht of omstreken? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Rhoon aan het juiste adres. Met inmiddels al 37 jaar ervaring binnen dit familiebedrijf van 60 jaar oud bent u ervan verzekerd dat uw kussens en meubels met de grootste aandacht en passie worden gestoffeerd. Maak snel een afspraak door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@stoffeerderijrhoon.nl of te bellen naar 010 501 65 66. Dan kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw geliefde meubilair, met het vertrouwde comfort in een nieuw jasje gestoken!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)